Gestiune Personal Salarizare
Magazin Virtual & Site Web
Securitatea si protectia datelor
Noutati
  LINK-URI DE PLATĂ A FACTURILOR DIRECT ÎN FACTURA PDF Instrumente moderne de plată Bineînţeles că soluţia de
Siguranţă şi simplitate în procesarea vânzărilor direct de către cumpărători Nexus Easy Retail
D112 - NexusERP 22 Februarie 2021, 10.44
Modificare D112 conform cf. Ordin comun nr.203/ 207/ 188 din 02.2021 al MFP/ MMJS/ MS S-a modificat modulul declaratiei 112
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Cauta in site
Statistici
Număr afişări conţinut : 1293029
Avem 179 vizitatori online

Parteneri


La baza succesului solutiilor si serviciilor oferite, stau relatiile stabile cu partenerii nostri de incredere, capabili sa ofere tehnologii moderne si eficiente.

SOFT AGENCY Ltd. este o companie privata cu capital romanesc, cu peste 15 ani de experienta in productia de software in domeniul informaticii de gestiune, pocket pc si GIS.


SOFT AGENCY SERVICE asigura distributia, implementarea si mentenanta sistemelor de gestiune financiar contabila PLATPHORMA in BRASOV, CONSTANTA, PLOIESTI, SUCEAVA....


Kaspersky Lab este un lider recunoscut in dezvoltarea protectiei impotriva virusilor, programelor de tip spyware si adware, a mesajelor de tip spam si a atacurilor de retea. Dupa mai bine de 15 ani de lupta impotriva virusilor si a altor amenintari informatice, Kaspersky Lab a acumulat cunostintele si experienta necesare pentru a previziona tendintele dezvoltarii programelor periculoase. Este intotdeauna cu un pas inaintea competitorilor lui in ceea ce priveste furnizarea catre clienti a celei mai bune protectii posibile.


infofiscDE CE INFOFISC?

Pentru ca tu sa iei decizii eficiente si sa elimini riscurile fiscale. In cel mai scurt timp. Intr-o lume in care fiscalitatea este intr-o continua schimbare si devine tot mai complexa.

Oriunde te-ai afla, vizualizezi on-line, informatiile de care ai nevoie pentru a gasi solutia problemei tale.

Infofisc@ devine un membru important al echipei tale. Bine informat. Cu aptitudini de selectie si sinteza. Capabil sa-ti usureze munca si sa-ti dea incredere si siguranta, prin corelarea multiplelor date din domeniul fiscal-contabil-financiar.


T&C NET este reprezentantul SoftBrands Hospitalit. Consultantii firmei sunt speciali in implementarea solutiilor software in industria hoteliera.


COMPUTERE, periferice, componente, service, retelelistica, asistenta hardware si software, vanzare de software si componente.


Compania ofera servicii de contabilitate si consultanta financiara la standarde europene. Ne bazam pe o experienta de peste 10 ani in domeniu iar cheia succesului nostru o reprezinta profesionalismul echipei si buna comunicare cu partenerii nostri.


 
Contabilitate&consultanta